In perioada 11–13 aprilie 2019, va invitam la editia de primavara DENTA – Expozitia internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara, cel mai reprezentativ eveniment din domeniu organizat de ROMEXPO in Pavilionul B1!

Veti avea ocazia de a interactiona intr-o atmosfera de business, de a achizitiona echipamente, produse si servicii la preturi speciale, oferite doar in perioada expozitiei. De asemenea, veti putea participa la evenimentele stiintifice organizate de Romexpo, impreuna cu partenerii expozitiei: congres international, simpozioane, cursuri teoretice, hands-on-uri si prezentari in cadrul carora sunt abordate subiecte de ultima actualitate.

In aceeasi perioada, alaturi de DENTA se vor desfasura: ROMMEDICA – Targ international de medicina si farmacie si SOMN EXPO – Expozitie de produse si servicii care asigura un somn linistit

Program de vizitare:

11 – 13 aprilie 2019: intre 10.00-18.00

DENTA este un eveniment dedicat exclusiv vizitatorilor specialisti din domeniul stomatologiei si tehnicii dentare.

Accesul este gratuit

Accesul grupurilor de elevi / studenti de la institutiile de invatamant avand ca profil tematica targului / expozitiei, se face exclusiv pe baza invitatiei de specialist. In acest scop, cadrul didactic care va insoti grupul este rugat sa transmita solicitarea cu cel putin 7 zile inainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail specialist@romexpo.ro.

Pentru acces gratuit, transmiteti email cu numele si adresa de email la: denta@romexpo.ro