In perioada 5 – 7  decembrie  2019, va invitam la DENTA  – Expozitia internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara, cel mai reprezentativ eveniment din domeniu organizat de ROMEXPO in Pavilionul B1!

Veti avea ocazia de a interactiona intr-o atmosfera de business, de a achizitiona echipamente, produse si servicii la preturi speciale, oferite doar in perioada expozitiei. De asemenea, veti putea participa la evenimentele stiintifice organizate de Romexpo, impreuna cu partenerii expozitiei: congres international, simpozioane, cursuri teoretice, hands-on-uri si prezentari in cadrul carora sunt abordate subiecte de ultima actualitate.

Program de vizitare:

5 – 7 decembrie 2019: intre 10.00-18.00

DENTA este un eveniment dedicat exclusiv vizitatorilor specialisti din domeniul stomatologiei si tehnicii dentare.

 

Accesul grupurilor de elevi / studenti de la institutiile de invatamant avand ca profil tematica targului / expozitiei, se face exclusiv pe baza invitatiei de specialist. In acest scop, cadrul didactic care va insoti grupul este rugat sa transmita solicitarea cu cel putin 7 zile inainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail specialist@romexpo.ro.