DENTA I impune standarde de calitate în domeniul medicinii dentare

Între 11 – 13 aprilie, în Pavilionul B1 al Centrului Expoziţional ROMEXPO, va avea loc Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentarăDENTA I, eveniment dedicat specialiștilor din industria stomatologică.

DENTA I este o manifestare dinamică și complexă, care, de la o ediție la alta, își propune să crească standardele de calitate și performanță pe nișa stomatologiei și tehnicii dentare.

Pe parcurcul a trei zile, companiile expozante vor prezenta echipamente si tehnologii de ultimă oră pentru domeniul medicinei şi tehnicii dentare, iar publicul specialist va avea posibilitatea de a se informa şi achiziţiona aparatură, echipamente, accesorii, materiale, produse de igienă orală şi produse farmaceutice pentru medicină dentară, la prețuri speciale.

De asemenea, la ediția de primăvară a DENTA I se vor desfăşura o serie de simpozioane, cursuri teoretice şi demonstraţii practice. În cadrul acestora vor fi abordate subiecte de actualitate, privind tendinţele şi viitorul stomatologiei. Menționăm că aceste activități conexe au loc cu participarea unor lectori de prestigiu din ţară şi din străinatate.

Mai multe informaţii despre DENTA I se regăsesc pe www.denta.ro

Program de vizitare:

11 – 13 aprilie 2019: între orele 10:00 – 18:00;

Acces gratuit.

Pentru informaţii destinate presei:

Oana Netbai – PR Specialist ROMEXPO

mailto: pr@romexpo.ro,

Tel: 0758/ 837 759 sau +40 21 207.70.00/ int. 1221

Share and Enjoy !

0Shares
0 0